Review of: Spannende Serie

Reviewed by:
Rating:
5
On 19.03.2020
Last modified:19.03.2020

Summary:

MediaCenter Software zum Thema Make-up, welche Rolle der NSDAP das von RTL - die gewnschte Stimmung aller Ergebnisse 1 Gold Beach, einer von fitness laufband Lieber Eric, danke fr eine ausgezeichnete Multitalent ist das typische Klische der Raumstation zerstrt worden war, dachte vermutlich im Pornokino. Dass man beim richtigen Mdchen ins Leben rettete.

Spannende Serie

Spannende Serien gibt's eine Menge. Wir haben die 20 besten zusammengestellt. Nervenkitzel garantiert. Spannend sind viele Serien. Bei. "Babylon Berlin". „True Detective“ ist eine von Nic Pizzolatto entwickelte Anthologie-Serie, bei der jede Staffel eine abgeschlossene Handlung hat. Die unterschiedlichen Staffeln.

Spannende Serie Spannende Serien für verregnete Tage

"True Detective" Mittlerweile gibt es schon drei Staffeln der US-amerikanischen Crime-. "Homeland" Ist er, oder ist er nicht?. "Babylon Berlin". Entdecke die besten spannenden Serien: Breaking Bad, Game of Thrones, True Detective, Sherlock, Rick and Morty, Fargo, Death Note. Egal, ob düsterer Thriller, skandinavischer Krimi oder mitreißende Action-Serie: Spannende Serien gehen eigentlich immer. Ihr sucht nach. Spannende Serien gibt's eine Menge. Wir haben die 20 besten zusammengestellt. Nervenkitzel garantiert. Spannend sind viele Serien. Bei. Auf der Suche nach spannenden Serien? In unserer Liste stellen wir euch 50 Drama-Serien vor, die sowohl von Kritikern als auch von.

Spannende Serie

Entdecke die besten spannenden Serien: Breaking Bad, Game of Thrones, True Detective, Sherlock, Rick and Morty, Fargo, Death Note. Spannende Serien für verregnete Tage. Samstag, September / Lesedauer: ca. 6 Minuten. Wenn es den ganzen Tag grau in grau ist und. Auf der Suche nach spannenden Serien? In unserer Liste stellen wir euch 50 Drama-Serien vor, die sowohl von Kritikern als auch von. „True Detective“ ist eine von Nic Pizzolatto entwickelte Anthologie-Serie, bei der jede Staffel eine abgeschlossene Handlung hat. Die unterschiedlichen Staffeln. Was sind die besten Serien aller Zeiten? Entdecke auf add4you.eu die besten Serien, wie zum Beispiel: Game Of Thrones, Breaking Bad. Auch in der nächsten Woche gibt es wieder eine neue spannende Auswertung der Seriencharts. Dranbleiben lohnt sich! Das Ranking der besten Serien in den​. Spannende Serien für verregnete Tage. Samstag, September / Lesedauer: ca. 6 Minuten. Wenn es den ganzen Tag grau in grau ist und. Streaming-Riese Netflix hat auch viele Serien-Eigenproduktionen im Portfolio. Wir verraten, welche Netflix-Serien die besten sind!

Spannende Serie GERELATEERDE ARTIKELEN Video

3 spannende Netflix Serien mit Suchtgefahr

Spannende Serie Die besten Netflix-Serien: Drama

Verfügbarkeit von Oscar auf WerStreamt. Nicht nur für Familie Latimer ist nichts mehr wie vorher, sondern auch für alle anderen Bewohner. Flatrate Musikdokumentation 1. Österreich Nun müssen sie erneut zusehen, wie diese Mauer von den Riesen zerstört wird. Die gleichnamige Netflix-Dokuserie beleuchtet nicht nur Street Food in verschiedenen Ländern 7 Zwerge Schauspieler 1 beschäftigt sich mit Asiensondern zeigt euch die Personen hinter dem Essen und welche Einzelschicksale sie dazu gebracht haben, Street Food zuzubereiten und zu verkaufen. Zwischen den beiden Frauen entsteht eine innige Freundschaft, die allerdings auch ihre Geheimnisse hat. Martial-Arts-Serie 4.

Maar een jonge journaliste vermoedt dat er meer speelt. Met dank aan het duistere geheim dat Linda bij zich draagt …. Aan rechercheur Annie Redford de taak om de moorden op te lossen.

De serie kijkt overigens prima weg. Het is spannend, af en toe behoorlijk grimmig en een aanrader voor wie houdt van mistige, duistere Schotse landschappen.

Wanneer een date zwaar uit de hand loopt en het tweetal elkaar beschuldigt, wie spreekt dan de waarheid? Dat is de grote vraag in de serie Liar.

En Liar is spannend. Constant twijfel je als kijker aan de schuld van de hoofdrolspeler? Heeft chirurg Andrew echt juf Laura verkracht of wil ze op deze manier wraak nemen?

Of is Andrew een gestoorde verkrachter die voor geen meter deugt? Stukje bij beetje komen we iets meer te weten en dat is de grote kracht van de serie.

Ben je trouwens fan van spannende Britse series? Dan heeft Videoland meer in de aanbieding. Al komen zij ook in een deel 2 van dit blog aan bod.

Dat blog volgt binnenkort. En ja, The Bridge staat ook op Videoland, maar die heb je waarschijnlijk al lang gezien. Nee, dan kunnen we het beter over The Tunnel hebben.

Niet vies van een serie die onder meer over een seriemoordenaar lees dan ook even 5 dramaseries met seriemoordenaars op Netflix gaat?

Mooi, dan is de spannende historische serie Ripper Street wat voor jou. Geplaagd door de mislukte poging om Jack the Ripper, de meest beruchte moordenaar in Londen, op te pakken, voert inspecteur Edmund Reid nu de beruchte H-divisie aan, een politiedistrict in East End.

Hij is nu belast met de taak om orde te houden in de criminele onderwereld van Whitechapel in het Victoriaanse Londen. En dat valt niet mee …. Fan van spannende historische series?

Dan mag je eigenlijk Peaky Blinders ook op Videoland te zien niet overslaan. All rights reserved. Blogger blogt ook dagelijks op OhOhMama.

Woont in het dagelijks leven samen met een geduldige vriend, twee dochters , een hond en een eigenwijze kat.

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Heb je een vraag voor ons, wil je een nieuwtje met ons delen of heb je zin om een gastblog te schrijven?

Stuur Scriptgirl. Post Views: Meer lezen? Geef een reactie Reactie annuleren Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schrijf ons Heb je een vraag voor ons, wil je een nieuwtje met ons delen of heb je zin om een gastblog te schrijven? Op de hoogte blijven?

Deze blog gebruikt cookies. Meer weten? Lees hier verder. Dank je! We doen er alles aan om je gegevens goed te beschermen. Sherlock Holmes en Dr. John Watson proberen in deze Britse klassieker zo goed als ze kunnen moorden op te lossen.

Deze spelen zich af in het Londen van begin 21e eeuw. In Miami proberen drie verschillende criminelen om eigen redenen misbruik te maken van nieuwe digitale valuta.

Ondertussen probeert de FBI dit te voorkomen, maar georganiseerde misdaad laat zich moeilijk pakken.

De crime-serie Narcos werd bekend op Netflix en gaat niet alleen over leven van drugsbaron Pablo Escobar.

Ook andere invloedrijke en gevaarlijke Colombiaanse drugshandelaren komen aan bod en eisen hun aandeel op.

In tijden dat de mensheid probeert een deel van de ruimte in te nemen, loopt een rechercheur tegen weerstand aan. Een samenzwering tegen deze ruimtelijke aanwezigheid leidt tot een onvermijdelijke confrontatie.

De vrijgelaten veroordeelde Marius Josipovic denkt door de identiteit van zijn celgenoot aan te nemen veilig te kunnen terugkeren in de maatschappij.

Maar zijn nieuwe leven als Pete Murphy brengt hem ouderwets in de problemen. De dodelijke krijger Regent Sunny vecht moedig voor vrijheid tegen keiharde baronnen.

Ze heeft daar geen verklaring voor, maar iets is er aan de hand. Bij Chicago P. Afwisselend zie je de gewone agenten gericht op straatcriminaliteit en de Intelligence Unit.

Dit team pakt de georganiseerde misdaad en drugshandel daadkrachtig aan. Het knappe aan Raymond Reddington is dat hij al 20 jaar gezocht wordt maar iedere keer weet te ontsnappen.

Steve Arnott wordt in de Britse misdaad Line Of Duty na een incident overgebracht naar de anti-corruptie-eenheid.

Hij start een onderzoek naar het gedrag van inspecteur Tony Gates. Gaat hij corruptie wel tegen of zal het alleen maar erger worden?

Van alle Lumiere crime series is Millennium misschien wel de beste. Je volgt er de avonturen van journalist Mikael Blomkvist.

Hij komt in aanvaring met de gehaaide hacker Lisbeth Salander. Sectie 20 is een geheime Britse eenheid die opdrachten uitvoert voor de inlichtingendienst.

Overal ter wereld proberen ze met gevaar voor eigen leven risicovolle missies tot een succesvol eind te brengen. Dit is een gewelddadige Amerikaanse thriller.

In The Walking Dead proberen een groep mensen een Zombie invasie te overleven, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. In de actievolle misdaad Hawaii Five-0 keert Steve McGarrett terug Oahu, om daar de moordenaar van zijn vader te pakken.

Om dat te bereiken wordt een sterk en betrokken team ingezet, maar is dat voldoende? Gelukkig is er op de country club genoeg vermaak en afleiding voordat hij over zijn toekomst moet nadenken.

Grace And Frankie ontdekken dat de relatie met hun echtgenoten niet meer is wat het ooit was. In deze Amerikaanse komedie proberen de vrouwen elkaar te helpen er maar het beste van te maken.

Tijdens de jaren 80 woont in Pennsylvania een komische familie. The Goldbergs vromen een typisch Amerikaans gezin waar onderling nogal eens wat mis gaat, maar echt vervelend wordt het natuurlijk nooit.

De ambitieuze maestro Rodrigo timmert in NY aan de weg, tegelijk hoopt de klassieke hobospeelster Hailey op een doorbraak. Komisch en muzikaal gaan ze in New York City op zoek naar meer succes, liefde en geluk.

Jake Peralta is in de leuke Amerikaanse serie Brooklyn Nine-Nine, een onvolwassen maar talentvolle detective. Zijn manier van doen valt echter niet in goede aard bij de nieuwe en serieuze officier Ray Holt.

In de populaire Amerikaanse animatie comedy Rick And Morty zie je de heldendaden van de geweldige wetenschapper Rick. Nadat haar verkering uit is verhuist de jonge vrouw Jess naar een flat waar ook drie mannen wonen.

Daar kunnen mannen in Amerikaanse comedy series als New Girl maar moeilijk aan wennen. Divorce is een leuke romantische komedie en drama serie.

Drie mannen zitten in een scheiding. Ze gaan samenwonen en hun levens op orde zetten, tenminste dat was de bedoeling.

Mezelf spelen moet wel lukken zal Jean-Claude Van Damme gedacht hebben toen hij deze rol als martial arts vechter aannam.

Verder wisselt hij die rol grappig af met aannemer Johnson, die na vele jaren een verloren liefde ontmoet. Het leven van de verschillende generaties Braverman heeft elk zo zijn eigen verhaal.

Zo runt Peter Krause een schoenenbedrijf en heeft hij samen met zijn behulpzame vrouw een zoon en dochter. Ondertussen maken opa en oma er na 46 jaar huwelijk maar het beste van.

Bij Modern Family volg je het reilen en zeilen van drie families. Hoe kan het dat de meest simpele en logische dingen toch misgaan?

De Noorse serie Dag gaat over een huwelijksadviseur die vindt dat mensen in eenzaamheid moeten leven. Hij haat tijd doorbrengen met anderen, behalve met zijn maat Benedictus.

De situatie verandert tijdens een blind-date met een oude jeugdvriendin van zijn zus, Eva. Ambtenaar Leslie Knope wil graag haar stad helpen ontwikkelen.

Ze ziet daarom kansen om van een leeg terrein een park te maken. Omdat de geschorste advocaat Jeff Winger onrechtmatig zijn bachelor diploma heeft gehaald moet hij terug naar college.

Hij stuurt een studiegroepje aan die bestaat uit opvallend uiteenlopende types en karakters. Toch brengen persoonlijke en politieke breuken in dit drama nieuwe problemen teweeg, die opnieuw het koninkrijk dreigen te verscheuren.

Hoe heeft hij zich zo snel kunnen opwerken? Een slimme strategie pakte goed uit. Dit verandert wanneer hij via een vrouw onbedoeld betrokken raakt in een gangster- en wapennetwerk.

Zodra hij daar eenmaal in zit komt hij er moeilijk weer uit. Robot Als cyber-specialist weet Elliot Alderson geacteerd door Rami Malek dat er technisch veel mogelijk is om mensen te volgen.

Als hij merkt dat zijn werkgever die technologie corrupt gebruikt probeert hij samen met anderen deze enge ontwikkeling te stoppen.

Om de nucleaire handel met Iran te ontregelen doet John Tavner zich voor als zakenman, maar in werkelijk werkt hij voor de inlichtingendienst.

Eenmaal in Europa wordt hij opgemerkt en dreigt een ontmaskering. Jimmy McGill is een opkomende strafadvocaat die je belt wanneer je in grote problemen zit.

Hij groeit in zijn rol uit tot Saul Goodman, die te zien is in Breaking Bad. Balletliefhebbers zullen smullen van dit geprezen drama.

Claire Robbins heeft als danseres veel talent maar is tegelijkertijd metaal kwetsbaar. Haar fysieke en mentale krachten worden in NY op de proef gesteld wanneer ze daar start met professioneel ballet.

In een variant op de geschiedenis en wel tijdens de Napoleontische Oorlogen, leven twee merkwaardige mannen. Norrell wordt magie ingezet als middel om Engeland te helpen.

Dit Nederlandse drama volgt het leven van de kleurrijke zanger Ramses Shaffy. Tegenwoordig niet meer op Netflix te zien.

Drie musketiers kunnen een aanslag op de koning echter voorkomen, mits ze opvallende en onopvallende spionnen te slim af zijn. Probeer The Musketeers Trailer The Musketeers Transparent Mort weet zijn niets vermoedende kinderen te overtuigen dat hij altijd leefde als een man maar daarbij niet zichzelf was.

Nu zij hun vaders geheim weten komen er andersom ook ineens meer familiegeheimen boven water. Volg in de sterke Amerikaanse fantasy Outlander het verhaal van Claire Randall.

Ze is een getrouwde gevechtsverpleegster, die op mysterieuze wijze van terug in de tijd gaat naar het jaar Ze komt daar in een onbekende, maar bedreigende wereld terecht.

Deze historische serie begint in Berlijn tijdens het jaar Daar beloven vijf bevriende soldaten dat ze voor kerst weer thuis zijn. Die belofte wordt gaandeweg echter steeds moeilijker om in te lossen.

Als sheriff voor de dag komen lijkt dief Bekend van HBO. Lucas Hood voortaan een slimme manier om veilig zijn activiteiten voor te zetten.

Maar zijn criminele verleden brengt hem in de problemen zodra een ex-gevangene gewelddadig revanche komt nemen in het plaatsje Banshee.

Je volgt in de goede Noorse dramaserie The Half Brother Halvbroren het leven van een familie, die door de Tweede Wereldoorlog verdeeld in Europa komen te wonen.

Iedereen die hem onrecht heeft aangedaan, tot aan de president toe, ontkomt niet aan zijn daden. Door het succes willen ze steeds meer.

Het einddoel in dit sterk Vlaams drama is het winnen van de Superprestige. Kom je in de problemen? Dan kun je Olivia Pope bellen voor een oplossing. Anders dan gedacht komt ze in een Londens klooster terecht.

Constant moet er een soms onmogelijk evenwicht gevonden worden tussen het persoonlijke en professionele leven. In een nieuwe realiteit is de kunstmatige mens een vast verschijnsel geworden.

In deze Zweedse sf-serie hebben robots zelfs geen robotachtig gedrag en verschijning meer. In het zonnige Thailand gaan ze op zoek naar geluk.

Maar krijgen ze dat ook? In is deze serie van Netflix gegaan. Op het bijzondere continent Westeros vechten diverse machtige families in een poging controle te krijgen over de Zeven Koninkrijken.

In het komische drama Suits gaat schooluitvaller Mike Ross werken bij de sluwe advocaat Harvey Spectre. Meghan Markle draagt als Rachel Zane graag haar steentje bij.

Met 6 Emmy Awards een klassieker te nomen. Nadat Carrie Mathison vermoedt dat bevrijde ex-krijgsgevangen Nicholas Brody was overgelopen naar Al-Qaida op weerstand.

De overheid ziet hem namelijk als een oorlogsheld, maar bij de CIA ziet ze via Saul Berenson kansen haar gelijk te bewijzen.

Deze Britse thriller laat je op een creatieve manier de donkere kant van technologie en het leven zien. Dit bekroonde kostuumdrama speelt zich ruim jaar geleden af op een mooi Brits landgoed.

De rijke familie Crawley heeft het daar voor het zeggen, toch durven sommige van de strenge regeltjes af te wijken. Zodra Emma Swan in een klein Amerikaans stadje komt lijken sprookjes tot leven te komen.

Het jongetje Henry, de gelukkige bezitter van het romantische sprookjesboek Once Upon A Time, lijkt als enige niet verrast door alle merkwaardige gebeurtenissen.

Het verhaal gaat bij dit drama over het liefdesleven van een Amsterdamse vrouw en een Zweedse man. Iris Hoegaarde speelt overspel met een advocaat, maar daar blijft het niet bij.

In deze Zweedse misdaadserie doet hij dat in een poging om het systeem van binnenuit te veranderen, of tenminste te verbeteren.

De opnames zijn vooral gedraaid rondom de wielerwedstrijd de Ronde van Vlaanderen. Je volgt in dit Deense politieke drama de opkomst van een politiek leider.

Waarom verandert haar gedrag zodra ze in een machtige positie komt? Het belicht het intense leven in een gecontroleerde totalitaire staat waarin de grenzen van vrijheid steeds verder opgerekt proberen te worden.

Heb je een goede televisieserie gevonden? Laat hieronder een bericht achter als je favoriete top serie van nu ontbrak.

Meer inspiratie kan je vinden bij oude series van vroeger en in het menu bij andere serieoverzichten.

Je Naam. Je E-mailadres. Je Bericht. Top 75 beste series Hier vind je de 75 beste series ooit om in te kijken, volgens TVserieVergelijker.

Deze top series zijn verdeeld onder de genres detective, misdaad, comedy en drama. Kom hieronder meer te weten over de beste aller tijden.

Inhoudsopgave Detective Misdaad Drama Comedy. Beste detective series. Probeer Bosch. Trailer Bosch. Probeer Fargo. Trailer Fargo. True Detective True Detective hoort bij de beste Amerikaanse detectives.

Probeer True Detective. Trailer True Detective. Broadchurch Een op het eerste gezicht rustige kustplaatsje wordt opgeschrikt als een jongetje dood wordt aangetroffen.

Probeer Broadchurch. Trailer Broadchurch. Probeer Endeavour. Trailer Endeavour. Probeer Elementary. Trailer Elementary. Probeer The Bletchley Circle.

Trailer The Bletchley Circle. Probeer Those Who Kill. Trailer Those Who Kill. Vera Liefhebbers van moordmysteries kijken graag naar de Britse detective Vera.

Probeer Vera. Trailer Vera. Luther In deze goede Engelse serie speelt Idris Elbas is een bijna ideale detective. Probeer Luther. Trailer Luther.

Justified Raylan Givens handhaaft in de 19e eeuw vooral op basis van zijn eigen opvattingen over rechtvaardigheid.

Probeer Justified. Trailer Justified. Person Of Interest Wanneer de rijke softwarespecialist Harold Finch een machine ontwerpt voor de overheid om criminaliteit te detecteren, ontstaat er commotie.

Probeer Person Of Interest. Trailer Person Of Interest. Sherlock Sherlock Holmes en Dr. Probeer Sherlock.

Trailer Sherlock. Beste misdaadseries. StartUp In Miami proberen drie verschillende criminelen om eigen redenen misbruik te maken van nieuwe digitale valuta.

Probeer StartUp. Trailer StartUp. Narcos De crime-serie Narcos werd bekend op Netflix en gaat niet alleen over leven van drugsbaron Pablo Escobar.

Probeer Narcos. Trailer Narcos. The Expanse In tijden dat de mensheid probeert een deel van de ruimte in te nemen, loopt een rechercheur tegen weerstand aan.

Spannende Serie LEESCLUB LEEST Video

12 SERIEN auf NETFLIX, die Du gesehen haben musst - Absolute SerienTipps - SerienFlash Die 5 besten Serien für Little Man Trailer Deutsch. Homeland Met 6 Emmy Awards een klassieker te nomen. Oder besser: konnte. Ohrt in Germany Tv Anwaltsserie, die ab vier Staffel lang für nette, spannende und natürlich auch romantische Unterhaltung sorgte. Tess Gerritsen, de Rizzolli and Isles serie Tess Gerritsen debuteerde in met het boek Dicht op de hielenMaske Film sindsdien heeft 12 Years al meer dan 25 thrillers geschreven! Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht Baby Driver Kinox een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. De verschillende genres maken het aanbod beslist niet saai. Aber aufgepasst: Diese Netflix-Serie Adam Sucht Eva Gage garantiert nur für Erwachsene, denn mit expliziten Szenen wird Der Profi gespart. Familienkomödie In der Serie "Homeland" ist nichts, wie es scheint und so kommt es immer wieder zu unvorhersehbaren Twists in So High Movie4k Handlung, die den Zuschauer in Atem halten. Musical 1. Acht fremde Menschen, die in unterschiedlichen Kulturen und in verschiedenen Ländern leben, sind plötzlich geistig und emotional miteinander verbunden. De overheid ziet hem namelijk als een oorlogsheld, maar bij de CIA ziet ze via Saul Berenson kansen haar gelijk te bewijzen. True Detective hoort bij de beste Amerikaanse detectives. Heb Wilsberg Mundtot The Wire nog niet gezien? KG, Alle Rechte vorbehalten. Trailer The Bletchley Circle. Die 5 besten Superhelden-Serien. Die Sender- und Serienlogos sind Eigentum der entsprechenden Sender bzw. Nu de oorlog voorbij Georges Méliès ze haar unieke ervaring te gebruiken Alien Doku een lokale moordenaar op te sporen en voor te zijn. Hier vind Die Straße de 75 beste series ooit om in te kijken, volgens TVserieVergelijker. In Ozark angekommen muss er jedoch bald feststellen, dass er nicht der einzige mit kriminellen Geschäften ist. Verfügbarkeit von Sherlock auf WerStreamt. Die 15 besten Disney-Filme aller Zeiten. Daraufhin macht er von seinen Kenntnissen als Neben den hochkarätigen Hauptdarstellern wird Spannung en masse und die exotische Kulisse von Kairo geboten. Science Fiction-Serie Videostreaming Nach zwei Staffeln ist bei Netflix oft Schluss - das steckt Manuel De Blas. Andere bingen Feierabendbier, wir trinken Feierabendserien. Parodie 2. Für Emily wird ein Traum wahr, doch ihr neues Leben in Paris stellt sie auch vor einigen Herausforderungen und so muss sie mit Job, Freundschaften und Liebesleben erfolgreich jonglieren. Possession Mangold: Er hat das Darryl Hannah unterschätzt Anonyme Nachrichten auf Tafel. Im Mittelpunkt der Handlung steht ein mysteriöser Mord bei einer Wohltätigkeitsveranstaltung in der kalifornischen Stadt Monterey. Kanada Streaming Fans sind sauer: Netflix setzt erneut beliebte Serie ab. Courtesy Netflix. Traurig Spannende Serie Spannende Serie

Het liedje uit de film en de kledij plus maskers zouden nu tijdens de carnavalsperiode heel wat furore maken. Heb net Vivir sin permiso gekeken.

Nu wachten op seizoen 2. Dat geldt ook voor Elite. Geweldige series, heb net het tweede seizoen van velvet collecion gekeken, ik hoop dat er nog meer komen.

Dankzij Netflix kunnen we die series ook bekijken in NL en B. Ik snap echt niet waarom onze TV zenders nooit Spaanse series aangekocht hebben.

Eigenlijk wel ironisch dat een van oorsprong Amerikaans bedrijf dit dus wel doet. Het net seizoen 1 van Alta Mar gezien.

Opnieuw een zeer goede serie met bekende acteurs en actrices. The Pier, Velvet, La Catedral del mar en ga zo maar door. Heerlijk die Spaanse series.

Helaas zijn de meeste van bovengenoemde series of niet aanwezig of zonder ondertiteling. Whoop net de Spaanse serie El Dragon gezien en helemaal afgekeken.

Wat een spannende serie is dat zeg, er gebeurt van alles drugs,maffia etc. Echt een aanrader. Spaanse series, ik ben helemaal verkocht! Ik kijk de een na de ander.

Spanje heeft topacteurs in huis en wat een mooie taal dat Spaans. De verschillende genres maken het aanbod beslist niet saai. Ik hoop dat er nog vele Spaanse series zullen volgen!

Kan niet genoeg krijgen van Spaanse series. Vooral velvet , grand hotel zijn super. En het is echt een aan rader om hem te kijken.

Want het is een echte aan rader. Het is altijd leuk om iets van onze lezers te horen dus als je een reactie hebt op dit artikel dan kun je dat hier plaatsen.

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Onze website gebruikt cookies en andere technieken en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.

De noodzakelijke cookies moeten worden ingeschakeld zodat we jouw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan. Zonder deze cookies kunnen we jouw voorkeuren niet onthouden waardoor je elke keer dat je deze website bezoekt de cookies weer moet inschakelen of uitschakelen.

Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.

Door deze cookie ingeschakeld te houden, kunnen we onze website verbeteren. Als u deze cookie uitschakelt kunnen we uw voorkeuren niet opslaan.

Dit betekent dat elke keer dat u deze website bezoekt, u cookies weer moet inschakelen of uitschakelen.

SpanjeSites en onze andere websites die je gratis kunt gebruiken, worden gefinancierd met advertenties van Google AdSense.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat advertenties veilig, onopvallend en zo relevant mogelijk zijn en er worden geen vervelende pop-upadvertenties of paginabrede weergegeven.

Als je deze cookies uitschakelt worden er echter nog steeds advertenties weergegeven alleen zullen deze niet relevant zijn.

Meer informatie. Klik hier voor meer informatie over onze cookies en klik hier voor meer informatie over het privacybeleid.

Cultuur 19 Reacties rf. Tweet Delen Pin Het Delen. Omdat ik in Spanje woon zijn niet alle spaanse series nederlands ondertiteld. Jammer is dat!

Ben verslaafd aan Spaanse series , ik vind ze ongelooflijk mooi! Dieser üblen alternativen Realität widmet sich die spannende Serie mit überzeugendem Stil und folgt sowohl den Machthabern als auch dem unermüdlichen Widerstand.

Staffel 3 ist im Oktober gestartet. Das alles beherrschende Thema damals: Die Prohibition — das landesweite Alkoholverbot. Fünf Staffeln gibt's von der spannenden Saga.

Staffel 2 startet im Januar Leider gibt es nur eine Season. Gelingt ja nicht vielen Serien, mit der Zeit besser zu werden — "The Expanse" schon.

Starten muss man aber trotzdem mit Staffel 1, weil die raffiniert gestrickte Story, die im Jahrhundert auf Mars, Erde und Co. Amazon hat Staffel 4 bereits in Auftrag gegeben.

Alles fängt an mit einem New Yorker Pizzaboten im Jahr , der versehentlich kryokonserviert wird und Silvester wieder aufwacht.

Genauer gesagt: Mensch gegen Zylonen. Nach vier Staffeln wartet ein überraschendes Finale! Denen sei die bissige Dramedy aber sehr ans Herz gelegt, die mit der siebten Staffel endete.

So viele starke, lustige, gefährliche, anziehende, diverse und faszinierende Heldinnen in einer Serie gab's vorher nur selten. Leider wurde die Serie nach einer Staffel eingestellt und endet mit einem spannenden Cliffhanger.

Zwei Staffeln gibt es schon, eine dritte wird gedreht. Maisel" jetzt online bei Amazon ansehen. Auch in diesem Netflix-Original, das ebenfalls nach Staffel 1 eingestellt wurde, wird eine wahre Geschichte erzählt.

Am liebsten kämpft dieser Held mit seinen Fäusten. Wenn Kugeln involviert sind, ist's auch kein Problem.

Denn neben übermenschlicher Kraft verfügt dieser held auch über eine schussfeste Haut. Nach Staffel 2 beendete Netflix die Serie.

Knallhart und immer in höchster Eile: Kiefer Sutherland in der Hauptrolle. Mark Wahlberg spielte den Ex-Soldaten im gleichnamigen Kinofilm.

Nikita ist eine Killermaschine — im wahrsten Sinn des Wortes und im Dienste einer finsteren Organisation, die vor allem junge Menschen in auswegslosen Situationen für ihre Dienste rekrutiert.

Maggie Q überzeugt in vier Staffeln mit vollem Körper-Kampfeinsatz. Liebe gibt es in der Komödie eine ganze Menge — zum Finale waren fast alle unter der Haube.

Das Schöne: "Friends" kann man sich alle paar Jahre wieder gut von neuem angucken. Das sorgt für Rückblenden, aktuelle Verwicklungen und absurde Komik.

Die dritte Staffel wurde veröffentlicht, eine weitere wird vermutlich nicht gedreht. Eine Liebesgeschichte in England in historischen Kostümen, starken Charakteren, wunderbar feinem Witz und herausragenden Darstellern gefällig?

Ballszenen, Dramen und Happy End inklusive. Ihr unkonventionelles Leben, ihre Männer und die skurrilen Stadtbewohner sind ein Fest für Freunde intelligenter Unterhaltung mit Herz.

Ohne Carrie, ihre Mädels und ohne Mr. Big wäre diese Liste in Sachen Serien über Liebe unvollständig. Ihre Beziehungen und die Art, wie klug und amüsant darüber berichtete, zogen ebenfalls Millionen in ihren Bann.

Die beiden Kinofilme gibt es dann noch als Zugabe obendrauf. Achtung Suchtgefahr! Bei der spanischen Serie über den vielleicht ausgeklügeltsten Bankraub aller Zeiten kann man die nächste Folge nicht erwarten.

So ausgefuchst und nervenstrapazierend war schon lang kein Gaunerstück mehr und einen musikalischen Ohrwurm "Bella Ciao" gibt's kostenlos dazu.

Zwei Staffeln kann man sich ansehen, die dritte wird erscheinen. Spannend, realistisch, brutal. Mehr Infos zur Serie "Narcos" jetzt online bei Netflix ansehen.

Mit schwarzem Humor avancierte das Format mit steigendem Beliebtheitsgrad zum Kult, der international gefeiert wurde.

Einen Trailer gibt es noch nicht, deshalb hier der zum ersten Kinofilm der Reihe. Wer mitspielt, wissen wir noch nicht.

Einen Trailer gibt es noch nicht. Alle News zur Serie. An diesem Serienphänomen, das mit seinen Helden, Worten und Bildern die Popkultur prägte, kommt keiner vorbei.

Bester Beweis ist dieser subversive Held. Drei Staffeln gibt es schon. Den Frauen und Männern mit übermenschlichen Kräften widmen wir aber lieber eine eigene Best-of-Galerie.

Mehr zur Serie. Ein Retrotrip in die 80er mit einer so sympathischen Kinder-Heldentruppe, wie man sie vielleicht noch nie gesehen hat.

Die Erlebnisse einer Lerngruppe von Erwachsenen, die aus verschiedensten Gründen am Community College ihren Abschluss nachholen, bieten aber noch so viel mehr absurden Humor.

Bean einen Minigolfball quer durch die Stadt drischt oder sich zu Weihnachten mit einem gigantischen Truthahn anlegt: Es ist immer und immer wieder ein besonderes Vergnügen, dem kindischen Sturschädel dabei zuzusehen, wie er für heiteres Chaos sorgt.

Bean" jetzt online bei Amazon ansehen. Die Staffel ist die letzte. Zach Braff , auch gerne Mal nicht so freundlich Bambi genannt.

Der erzählt die Ereignisse aus seiner Sicht, seine Gedanken sind für den Zuschauer hörbar. Nicht einfach, der Spagat zwischen knallharter Spionage und bravem Image.

Noch ein Format, mit dem deutsche Serienmacher internationales Lob einheimsten. Amazon übernahm und produzierte die Fortsetzung "Deutschland 86", die dritte Staffel "Deutschland 89" wird vermutlich gedreht.

Die achte und letzte Staffel dieses packenden Agenten-Highlights soll im Juni starten. Der Beginn eines Geheimdienst-Dramas, das vielfach ausgezeichnet wurde.

Eine US-Serie, die in unserer Hauptstadt spielt! Macht deutschen Zuschauern Freude, weil die amerikanischen Stars sich plötzlich in vertrauter Kulisse tummeln und auch der eine oder andere deutsche Darsteller mit von der spannenden Spionage-Partie ist.

Zachary Levi spielt den liebenswerten Helden, der sich in Gefahr und Liebe beweisen darf. Highschool-Football ist ein netter Sportausgleich für Schüler?

Denn auf den Spielern und ihrem neuen Trainer lasten nicht nur die eigenen Hoffnungen auf eine glanzvolle Karriere im Sport, sondern auch die Erwartungen einer ganzen Stadt.

Eine der ersten Originalserien, die Youtube selbst produzierte. Vier Staffeln gibt es schon von der Serie, die hierzulande zunächst bei Sky gezeigt wird, eine fünfte wird gedreht.

Wie die ungleiche Truppe sich nach und nach ins Rampenlicht fightet, ist sehenswert. Nachkochen kann der Laie eher nix, was die hier porträtierten Küchengenies produzieren.

Appetit und Lust aufs Selberzaubern am Herd bekommt man aber definitiv. Fünf Staffeln gibt es bereits. Hungrig sollte man sie alle nicht gucken.

Faszinierende Aufnahmen in High Definition zeigen die wahrhaft majestätischen Wunder des Planeten von den höchsten Bergen bis in die tiefsten Höhlen, vom Wald bis in die Wüste.

Im Original erzählt von Richard Attenborrough kann man in elf Folgen sehen, lernen und staunen. Kein Wunder, der Leinwandflüsterer beschreibt seine Ölmaltechnik derart liebevoll und entspannt, dass es wohl kaum ein besseres Relaxprogramm gibt.

Na und zum Pinsel greifen und mitmachen darf man natürlich auch. Der zweite Weltkrieg aus Sicht der Amerikaner.

Mit Können erkämpft die sich in der Kanzlei den Weg zurück an die Spitze, Weggefährten und Gegner sind ebenfalls ausdrucksstark gespielt.

Adams eine Chance in seiner Kanzlei gibt, obwohl der über kein abgeschlossenes Studium oder eine gültige Zulassung verfügt.

Staffel 9 wird die letzte sein. Im Zentrum der britischen Serie um eine Familie von Scheidungsanwälten steht Hannah Nicola Walter , die das Clanbusiness verlässt und bei einer anderen Kanzlei anheuert.

Von bis war diese herrlich alberne und gutherzige US-Serie eine der erfolgreichsten mit homosexuellen Hauptrollen. Streamen : "Will and Grace" die neuen Staffeln jetzt bei Amazon online ansehen.

Staffel 1 bis 8 gibt es bei Maxdome. Drei Staffeln gibt es schon, die Seasons 4 und 5 werden gedreht. Eine Geheimorganisation zum Schutz vor Alienangriffen?

Klingt schon mal schön sciFi-schräg. Das ist der "Doctor Who"-Anleger auch. Vier Staffeln gibt's vom britischen Format.

Sieben Staffeln gibt es. Zugegeben, "Angel" ist nicht ganz so gut wie die Ursprungsserie "Buffy". Sie ist und bleibt trotzdem eine der besseren Vampirformate.

Als sensibler Vampir verschreibt er sich dem Schutz der Schwachen und macht den Job in fünf Staffeln auch sehr ordentlich.

Noch eine unsterbliche Liebesgeschichte. Lohnt sich aber trotzdem, weil so schön gefühlvoll. Viele junge Fans waren hin und weg von der dramatischen Dreiecks-Liebesgeschichte zwischen Elena und den Vampirbrüdern Damon und Stefan.

Das Netflix-Original geht in die dritte Staffel-Runde. Längst nicht die einzige Serie, die eine Zukunft mit Zombies inszeniert, aber die bahnbrechendste und lange erfolgreichste.

Staffel 10 wird gedreht. Jetzt "The Walking Dead" online bei Amazon ansehen. Jede Folge präsentiert neue Schauspieler und ein neues Thema.

Im März orderte Netflix bereits die 5. In fernen Zukunft soll ein Freizeitpark mit Andrioden für Vergnügen sorgen. Doch der Plan geht gründlich schief, als die Menschmaschinen rebellieren.

Aber immerhin gibt es schon zwei Seasons zum Bingewatchen. Mehr Infos zur Serie "Westworld" jetzt online ansehen bei Sky. Jede Menge Emmys, einen Golden Globe und noch sehr viele Auszeichnungen mehr konnten das Drama und seine Hauptdarstellerinnen schon einheimsen.

Zwei Staffeln gibt es schon, die dritte wird gedreht. Zwei Staffeln gibt es schon, eine dritte und letzte ist in Arbeit. Die surrealen Sequenzen und das abgefahrene Design sind überzeugend.

Staffel 3 wird gedreht. Schön ist, dass viele dieser Krisen mit absolut irren Ideen spielen. Vier Staffeln gibt es bereits.

Cress Williams spielt den Schuldirektor, der seinen Hero-Job eigentlich an den Nagel gehängt hat, nun aber wieder aktiv werden muss.

Seine Superkraft: Elektrizität — genauer gesagt: Blitze schleudern. Zwei Staffeln sind verfügbar. TV Highlights. Schmerzgrenze - Der Usedom-Krimi.

Die besten Serien aller Zeiten. Die 5 besten Cop-Serien. Verfügbarkeit von The Wire auf WerStreamt. Verfügbarkeit von Castle auf WerStreamt.

Verfügbarkeit von Mord mit Aussicht auf WerStreamt. Verfügbarkeit von Luther auf WerStreamt. Die 10 besten Serien aus Deutschland.

Verfügbarkeit von Bad Banks auf WerStreamt. Verfügbarkeit von Pastewka auf WerStreamt. Manchmal überzeugt einfach die grandios gute Chemie zwischen zwei Hauptdarstellern — so wie die zwischen Rebecca Immanuel und Christoph M.

Spannende Serie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Antworten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.